ESC + BL motora combo

Elektriskie dzinēji.
janux
Profesors
ESC + BL motora combo

Post by janux » 16 Jul 2008, 14:40

Sveiki!

Meklējus savam topošajam mobīlim ESC un BL(13.5) motoru.
Pagaidām esmu noskatījis šo:
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wt ... XRHU3&P=ML

Varbūt kāds vēl kaut ko iesaka no kādiem citiem ražotāju modeļiem(skatos ir LRP, Associated, Tekin, Orion, Venom - vopšem daudz)?
n/a

Logika
Profesors

Re: ESC + BL motora combo

Post by Logika » 16 Jul 2008, 14:48

Man tieši tāds kombo ir.
[size=150]Train Hard Go Pro[/size]

Uga
Profesors

Post by Uga » 16 Jul 2008, 15:03

Komplekts ir labs, vareesi veelaak uzlikt arii kaadu "garshiigaaku" motorinju paspeeleeties, regulators turees. Lietoju shaadu komplektaa ar 5.5 Orion Vortex, nekad nav bijushas probleemas.
-=Associated RC8B3.1e=- -=Nosram 2000kV=-
-=Xray XB4=- -=CS Electronics 5.5T=-
-=Associated B6.1=- -=CS Electronics 6.5T=-
-=Awesomatix A800X=- -=LRP X12 13.5T=-

janux
Profesors

Post by janux » 16 Jul 2008, 15:07

Uga wrote:Komplekts ir labs, vareesi veelaak uzlikt arii kaadu "garshiigaaku" motorinju paspeeleeties, regulators turees. Lietoju shaadu komplektaa ar 5.5 Orion Vortex, nekad nav bijushas probleemas.
A kā ir ar ESC un motoru savietojamību starp dažādām markām? Viņiem tak droši vien iekšā ir kaut kādas savas fīčas ar lai labāk būtu ņemt tās pašas firmas motoru/esc?
Cik no specenes noprotu tad GTB ESC iet ar tavu minēto Orion un laikam ar kaut kādiem Sensorless LRP ar.
n/a

Uga
Profesors

Post by Uga » 16 Jul 2008, 15:11

Ar sensorless tieshi neies, vinjam noteikti vajadziigs sensored motors! Ar savietojamiibu nav probleemu - buutu jaabuut savietojamam ar jebkuru sensored motoru. Visi vinji snieguma zinjaa ir visai liidzveertiigi.

janux
Profesors

Post by janux » 16 Jul 2008, 15:20

Uga wrote:Ar sensorless tieshi neies, vinjam noteikti vajadziigs sensored motors! Ar savietojamiibu nav probleemu - buutu jaabuut savietojamam ar jebkuru sensored motoru. Visi vinji snieguma zinjaa ir visai liidzveertiigi.
Skaic tad tik jānoķer Raivo vai arī pašam jāpasūta ;)
n/a

Grip
Profesors

Post by Grip » 17 Jul 2008, 09:32

Man gan tie novaki nepatīk tieši dēļ lielā vadu mučkuļa, kā arī priekš stocka tas ventilātors pilnīgi noteikti nav vajadzīgs, pieņemu ka varētu pat iztikt bez radiatora.
Tomēr novakam ventilatoru nav iespējams noņemt...
Tehniski regulātoram drošvien nav liela atšķirīab starp pārējiem motoriem, taču vismaz es novaku neņemtu tieši dēļ lielās vadu kaudzes un NEkompaktuma

PS. iesaku vēl pakonsultēties ar Krišjānis, viņš izmanto Speed passion 13.5 brushlesu, iet baigi labi, un izskatās nedaudz kompaktāks... vai tikai speed passionam nebija arī sensor less mode iespējama.
Xray XB4 / CS Electronics 6.5t / Orca VX3 / Gens ace / Sanwa MT4S

janux
Profesors

Post by janux » 17 Jul 2008, 09:42

Grip wrote:Man gan tie novaki nepatīk tieši dēļ lielā vadu mučkuļa, kā arī priekš stocka tas ventilātors pilnīgi noteikti nav vajadzīgs, pieņemu ka varētu pat iztikt bez radiatora.
Tomēr novakam ventilatoru nav iespējams noņemt...
Tehniski regulātoram drošvien nav liela atšķirīab starp pārējiem motoriem, taču vismaz es novaku neņemtu tieši dēļ lielās vadu kaudzes un NEkompaktuma

PS. iesaku vēl pakonsultēties ar Krišjānis, viņš izmanto Speed passion 13.5 brushlesu, iet baigi labi, un izskatās nedaudz kompaktāks... vai tikai speed passionam nebija arī sensor less mode iespējama.
Nu neko darīt. Izmantojot lielo towerhobbdies atlaidi vakar pasūtīju un combo jau nāk šurpu.
n/a

Uga
Profesors

Post by Uga » 17 Jul 2008, 09:43

ventilatoru jau nu gan novakam var nonjemt bez probleemaam.. vadu kaudze buus , ja megjinaas vinjam brushed motoru piesleegt, bet ar brushlesu neredzu, kur tur var iipashi lielaaka kaudze ar vadiem rasties saliidzinajumaa ar citiem, taapataas no kastiites naak laukaa 2 vadi baroshanai, 3 uz motoru, sensorkabelis un sleedziitis. Izmeeru zinjaa gan protams Novak ir tas lielaakais, bet stockaa nevajadzeetu buut probleemaam, ja jau es pat pannaa vinju iemociiju.. :D Bet jaa, man speedpashion arii labaak it kaa patiik, un tieshi izmeeru deelj es arii sev plaanoju varbuut notirgot savu novaku un vietaa panjemt Spedpashion GT Low Profile.

Ja pasuutiiji no toweriem, tad reekjinies, ka 100% nodoklji veel klaat naaks, beigu beigaas ar visaam megaatlaideem dizhi leetaak kaa pie Raivo nesanaaks.

Krisjanis
Profesors

Post by Krisjanis » 17 Jul 2008, 10:50

Lietoju Speed passion GT 1.1 man ljoti apmierina, daudz programmeshanas iespeejas, bruslhess- gan sensoru, gan bezsensoru motori - limits zem 2.5T, brushed motoriem laikam 4T, akumulatori no 4-8 celleem utt.

janux
Profesors

Post by janux » 17 Jul 2008, 11:16

Krisjanis wrote:Lietoju Speed passion GT 1.1 man ljoti apmierina, daudz programmeshanas iespeejas, bruslhess- gan sensoru, gan bezsensoru motori - limits zem 2.5T, brushed motoriem laikam 4T, akumulatori no 4-8 celleem utt.
Hmm. Karstgalvība nerullē. Nu anyway es iečolēšu kas un kā ir ar to GTB un tad jau redzēs ko nākotnē darīs :)
n/a

novak 3,5 speed
Profesors

Post by novak 3,5 speed » 18 Jul 2008, 23:22

Kad nēmu savu 3,5 novaku no toweriem nodokļi sanāca 30ls. Bet za to cuka bija! :twisted:
http://www.bht.lv
Ford Sierra 2.0 Turbo

Logika
Profesors

Post by Logika » 19 Jul 2008, 01:10

Tā bija "overcuka".
[size=150]Train Hard Go Pro[/size]

Krisjanis
Profesors

Post by Krisjanis » 19 Jul 2008, 16:06

da, tu ko Tom?? kaada cuka?, nevilka.... :D :D :D

janux
Profesors

Post by janux » 31 Jul 2008, 20:29

Uga wrote:ventilatoru jau nu gan novakam var nonjemt bez probleemaam.. vadu kaudze buus , ja megjinaas vinjam brushed motoru piesleegt, bet ar brushlesu neredzu, kur tur var iipashi lielaaka kaudze ar vadiem rasties saliidzinajumaa ar citiem, taapataas no kastiites naak laukaa 2 vadi baroshanai, 3 uz motoru, sensorkabelis un sleedziitis. Izmeeru zinjaa gan protams Novak ir tas lielaakais, bet stockaa nevajadzeetu buut probleemaam, ja jau es pat pannaa vinju iemociiju.. :D Bet jaa, man speedpashion arii labaak it kaa patiik, un tieshi izmeeru deelj es arii sev plaanoju varbuut notirgot savu novaku un vietaa panjemt Spedpashion GT Low Profile.

Ja pasuutiiji no toweriem, tad reekjinies, ka 100% nodoklji veel klaat naaks, beigu beigaas ar visaam megaatlaideem dizhi leetaak kaa pie Raivo nesanaaks.
Nu mans combo ir klāt. Vienkārš jautājums - es pieskrūvēju motoru un pielipinaju ESC, bet tie vadi no ESC uz motoru ir par garu, es tak droši varu nogriezt īsākus un pārlodēt tos?(protams neaiztikšu sensor vadu)
Vai tomēr labāk atstāt tādus pašus un ar kaut ko satīt/pietīt?
n/a

Post Reply