Nu ir arÄ« uzfilmÄ“ts neliels video.. Kamer tika filmets video tikmÄ“r arÄ« regulÄ“jÄ?m medeli.. Bet sapratu kad majas vel Å¡is tas ir jÄ?sariktÄ“
Himoto Syclone 4WD 1:10 offroad buggy pirmais brauciens
Himoto Syclone 4WD 1:10 offroad buggy pirmais brauciens
Nu ir arÄ« uzfilmÄ“ts neliels video.. Kamer tika filmets video tikmÄ“r arÄ« regulÄ“jÄ?m medeli.. Bet sapratu kad majas vel Å¡is tas ir jÄ?sariktÄ“
-
The Gardener
- Tas, kuru nedrīkst nolamāt
Klau, kaa tev zobratu kvalitaate, un kvalitaate peec pabraukshanas, kas iedilis, kaadas probleemas ir? Kaa motora kompresija?? Es taisos riit njemt http://cgi.ebay.com/E-START-HIMOTO-R-C- ... dZViewItem shamaneejo onroadu 
obligÄ?ti kad atnÄ?k modelis pÄ?rskrÅ«vÄ“ viņu lÄ«dz pÄ“dÄ“jai skrÅ«vÄ«tei, kad man atnÄ?ca es nepÄ?rskrÅ«vÄ“ju un man atkratÄ«jÄ?s vaļÄ? pÄ?ris skrÅ«vÄ«tes un pazuda..
Un ja slikti uzstÄ?dÄ«ts motora zobrata atÄ?lums no atrumkarbas zobrata tad motora zobrats edas nost, bet ja labi pieregulÄ“ tad ir ok
.. Uzreiz ieteiktu pasÅ«tÄ«t vairÄ?kus Ä?trumkÄ?rbas zobratus un Motora zobratus.. Un ja brÄ«nies kad nevari pieregulÄ“t tukÅ¡gaitu, nu viņš tukÅ¡gaitÄ? brauc uz priekÅ¡u kautgan ir paÅ¡i minimÄ?lÄ?kie apgriezieni tad pie vainas ir sajÅ«ga atspere-PÄ?rtrÅ«kusi, bet tas ir viegli labojams, noskrÅ«vÄ“ nost motora zobratu un savieno atpakal atsperi 
Un ja slikti uzstÄ?dÄ«ts motora zobrata atÄ?lums no atrumkarbas zobrata tad motora zobrats edas nost, bet ja labi pieregulÄ“ tad ir ok
-
The Gardener
Jau nopirku, nedeelju vizinos, tev taivaanju motors, man japaanju, iekshaa "melnais" paaris un hromeets cilindrs, baigi kvalitatiivs, bet pabaidiijos neizjaucot un neiztiirot darbinaat- shaubas attaisnojaas, bija nedaudz mazu skaidinju motoraa. paartuuneeju saliku pa savam, un griezh 42000Rpm. nenjeemu nekaadas papildus spare parts. tikai tuulus un 2 bodyjus. Bildes modelim ir sheit: http://fotki.lv/?x=OS5RKFxDRy06RDxIU1M5 ... IoXENTRVJF
Modelis ir krietni par aatru lai maaciitos, + pults bez expo. Modelis pie pilna aatruma ir praktiski nevadaams. Bet kopumaa esmu apmierinaats. Domaaju likt upgrades, bet maksaa vinjas $254 tieshii shim modelim no shii pasha manufactera. Veel apsveru driizumaa panjemt sho: http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wt ... KKW5**&P=0
Modelis ir krietni par aatru lai maaciitos, + pults bez expo. Modelis pie pilna aatruma ir praktiski nevadaams. Bet kopumaa esmu apmierinaats. Domaaju likt upgrades, bet maksaa vinjas $254 tieshii shim modelim no shii pasha manufactera. Veel apsveru driizumaa panjemt sho: http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wt ... KKW5**&P=0
-
The Gardener
-
The Gardener
-
The Gardener
-
The Gardener
-
The Gardener
-
The Gardener
-
The Gardener
Nu shodien Veiksmiigi pasuutiiju sho pulti. Muita man nebuus jo pasuutiiju cau amerikaa dziivojoshu chomu- tobish, paka atnaaks pie vinja, un vinjsh man aizuutiis, shippings aug pa 10$ bet vismaz nau muita un lieku probleemu. Cerams buus tik laba kaa izskatas
Raimond, Vareetu ieteikt man Ep modeli Lv Onroad saciiksteem (Rulliem) Atbilstoshu? Man praataa Academy
STR4 Pro II
STR4 Pro II
Re: Himoto Syclone 4WD 1:10 offroad buggy pirmais brauciens
Nebija pareizi noregolets un noeda atrumkarbas zobuRaimondsV wrote:marnix wrote:Himoto Syclone 4WD 1:10 offroad buggy pirmais brauciens
Nu ir arÄ« uzfilmÄ“ts neliels video.. Kamer tika filmets video tikmÄ“r arÄ« regulÄ“jÄ?m medeli.. Bet sapratu kad majas vel Ã…?is tas ir jÄ?sariktÄ“
Vai modelis sareguleets? Sveetdien uz saciiksteem nebrauksi?
Starp citu trase nedaudz paarbuuveeta. Naacis klaat veel viens trampliins ub viraazha...
-
The Gardener
Sazobiiti Marnix nu ir jaapraabauda gan vienmeer
+ Academijs maksaa $300 Es skatiijos peec taa ka vinjam ljoti patiikami izvietots viss, tobish nesarezhgiits- Zobrats pa taisno uz kardaana, labi diferenciaalji nu ogleklis protams arii ir pluss. Parti vinjam pieejami visi taakaa nevajadzeetu buut probleemu. Btw- vinjsh ir atljauts braukshanai Lv Machos?